Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken
in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Accommodatie informatie

Aankomstdatum: 
vrijdag 13 juli 2018
Aantal nachten: 
3
Aantal personen: 
4
Oude prijs: 
€365,-
prijs: 
€163,-
Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen en aangepast voor mindervalide gasten. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de open keuken vindt u onder andere een combimagnetron. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met elk 2 boxspringbedden en is er een badkamer met inloopdouche en een toilet. Ook is de bungalow uitgerust met een gemeubileerd terras en kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Meer informatie over dit aangepaste chalet vindt u op www.roompotcare.nl.

Vergelijkbare vakanties in Noord-Brabant

€243,-
€113,-
Aankomst op vrijdag, 22 juni, 2018
Dit vrijstaande chalet is gelegen aan de bosrand en geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een aparte eethoek en in de open keuken vindt u onder andere een combimagnetron.
€293,-
€150,-
Aankomst op vrijdag, 6 juli, 2018
Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken. Er zijn 2 slaapkamers en in de badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet.
€591,-
€415,-
Aankomst op maandag, 2 juli, 2018
Vrijstaand chalet voor 4 personen met woonkamer met zithoek en televisie. De open keuken heeft een koelkast met vriesvak en magnetron. De badkamer is voorzien van douche en toilet.