Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken
in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Last minute bungalow Nederland op een mooi vakantiepark!

LastMinuteBungalow heeft een ruim aanbod voor een last-minute bungalow Nederland, allemaal tegen de laagste prijzen. Heerlijk verblijven op een vakantiepark aan de kust in Zeeland of lekker op vakantie in de mooie natuur in Brabant. Maar de prachtige heuvels in Limburg zijn ook zeker een aanrader met een last minute bungalow Nederland, zeker voor de echte sportieveling! Voor wat meer rust kunt u naar bijvoorbeeld Drenthe, waar u kunt genieten van de prachtige natuur. Ons thuisland heeft een grote keuze voor last minute bungalows Nederland waar u zeker uw droomvakantie kunt gaan beleven!

Last minute vakanties in Zeeland

€142,-
€95,-
Aankomst op maandag, 29 januari, 2018
Volledig ingerichte bungalow voor 4 personen. Op de begane grond bevindt zich een keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en woonkamer. Een slaapkamer met twee boxspringbedden.
€144,-
€97,-
Aankomst op maandag, 29 januari, 2018
De bungalow is geschikt voor 5 personen. Alle bungalows beschikken standaard over een woonkamer, keuken met magnetron, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en magnetron.
€224,-
€99,-
Aankomst op maandag, 29 januari, 2018
Deze bungalow is geschakeld, geschikt voor 6 personen en heeft aanpassingen voor mindervaliden. Zo zijn er geen drempels en is er een aangepast toilet.
€256,-
€101,-
Aankomst op maandag, 22 januari, 2018
Deze bungalow is geschakeld en geschikt voor 7 personen. De woonkamer heeft een televisie en daarnaast is er een open keuken met combimagnetron, filterkoffiezetapparaat en vaatwasser.
€197,-
€107,-
Aankomst op maandag, 29 januari, 2018
Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen.