Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Elke dag de scherpste last minutes van de leukste vakantieparken
in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.
Last minute weekendje weg bungalow
Last minute weekendje weg bungalow

Een last minute weekendje weg bungalow is geschikt voor iedereen! U kunt zelf het type accommodatie kiezen, de omgeving en welke faciliteiten u graag terugziet op uw vakantiebestemming. Een last minute weekend bungalow zorgt voor de rust die u nodig heeft tussen de drukke werkweken door. Even genieten van de natuur, de vrije tijd en van elkaar!

Last minute weekendje weg bungalow voor een ontspannen vakantie

Een last minute weekendje weg bungalow is niet compleet zonder uw partner, gezin of familie. Daarom bieden wij diverse soorten bungalows aan voor verschillende aantallen personen. Zo boekt u een last minute weekendje weg bungalow voor bijvoorbeeld 2, 10, 40 of zelfs 80 personen! U kunt er voor kiezen om zelf eten en drinken mee te nemen, maar wilt u zich daar niet druk om maken kan dit voor u uit handen genomen worden!

Van alle gemakken voorzien met uw last minute weekendje weg bungalow

De bungalowparken die u bij ons boekt zijn van alle gemakken voorzien zodat u tijdens die paar dagen het gevoel krijgt dat u een hele week weg bent! U kunt er natuurlijk lekker op uit gaan in de omgeving maar dat is niet eens nodig! Wilt u echt lekker ontspannen en dicht bij uw last minute weekendje weg bungalow blijven? Dat kan! De parken die wij aanbieden hebben een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Een aantal op een rijtje:

  • Subtropische zwembaden
  • Restaurants
  • Sport- en spel activiteiten
  • Animatie voor de kinderen
  • Supermarkten